De buitengewoon succesvolle eerste editie van Music Meeting Heiloo vond plaats op 25 en 26 mei 2013 in Cultureel Centrum De Strandwal te Heiloo. Voor contact en meer informatie: musicheiloo@gmail.com

zie ook: 

http://www.musicmeetingheiloo.nl

Met dank aan onze Sponsors;

Reisburo Holland- Int.

”Silhouet”

Beko Interieurs

Bi Bodywear

Coen Doen

Pearl Optiek

Otto van Os;Rest

Klein Varnebroek

Moens Optiek

Vos Makelaardij

Restaurant Wildschut

Boersen Bike Totaal

”De Ontdekking”

Restaurant Tumi

Peek Juweliers

Foto Kino Heiloo

Dibbes Childrens Wear

Bakkerij Van Velzen

Radio Bakker

Café Aris de Wit.

 

Music Meeting Heiloo kan uw steun nog goed gebruiken!

Giften zijn welkom op onze bankrekening: 

bank: ING 8143074

t.n.v. Stichting Sinuet, Heiloo

 

Graag aangeven of u prijs stelt op naamsvermelding.

Teunis van der Zwart is artistiek directeur van Music Meeting Heiloo, een jaarlijks amateurmuziekevenement in Heiloo met een regionale uitstraling, onder ambassadeurschap van burgemeester Romeyn.

DOWNLOAD HET HEILOOËR VOLKSLIED

Klik hier voor de website

Contact: musicheiloo@gmail.com

Interview met Linda Christen voor Beat fm Heiloo 

 

 

 

 

 

 

Music Meeting Heiloo ontvangt een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

Deelnemers Music Meeting Heiloo 2013

 

Uit de pers:

MUSIC MEETING HEILOO GAAT GROOTS VAN START OP 25 EN 26 MEI 2013

 

HEILOO- Het zou een bescheiden opstart worden voor een jaarlijks terugkerende traditie: Music Meeting Heiloo 2013. Maar het muziekevenement dat op zaterdag 25 en zondag 26 mei wordt gehouden, krijgt al trekken van een volwaardige organisatie.

Veertien muziekgroepen hebben zich opgegeven. Met dit aantal en de variëteit die zij bieden, kan MMH het Heilooër publiek een boeiend muziekfeest bieden.

 

Met onder andere de zang van NoteBook, het Oratoriumkoor, Swing en Carp, Vrouwenkoor Cantare, de harmoniemuziek van Streetband Heiloo en Muziekvereniging Eensgezindheid, de pop en rock van Freezy Peak en Hitchmen&Co, het klassieke gitaarspel van Daan Hoeksema, de klassieke Chinese muziek van Maaike de Wijs, de volksmuziek van

Les Boutons Joyeux en de operette van HOV wordt het programma heel afwisselend.

 

De optredens vinden plaats in de zalen van ontmoetingscentrum “De Strandwal” op het terrein van de GGZ aan de Kennemerstraatweg. Op zaterdagmiddag verzorgen de deelnemende musici openbare repetities van hun repertoire, zondagmiddag is de uitvoering van hun presentatie aan het publiek.

 

Op beide middagen staat bovendien het Heilooër Volkslied centraal. Dit door Teunis Zwart te componeren lied wordt zaterdagmiddag met de deelnemers en bezoekers gerepeteerd, en op zondagmiddag uitgevoerd. Voor het begeleidingsorkest, maar ook voor het te vormen zangkoor kan men zich nog opgeven. Ook zoekt de werkgroep contact met vrijwilligers die in het weekeinde hand- en spandiensten willen verrichten. Aanmelden kan via musicheiloo@gmail.com

 

Op vrijdag 12 april is er weer een informatieavond over het evenement, om 19.30 in de Willibrordusschool, Boekenstein 47, Heiloo.

 

 

 

 

 

PERSBERICHT 24 JANUARI 2013: 

Music Meeting Heiloo

enthousiast ontvangen

 

HEILOO- Het plan om in het weekeinde van 25 en 26 mei een grote muziekmanifestatie te houden, is met enthousiasme ontvangen.

 

Tijdens de informatieavond van de Muziekwerkgroep Heiloo in de Willibrordusschool, op 18 januari, waren ruim dertig vertegenwoordigers van verenigingen en koren aanwezig, als ook solisten. Artistiek leider Teunis van der Zwart van de Music Meeting Heiloo legde uit wat de bedoeling is. Muzikanten uit Heiloo houden op zaterdag een openbare repetitie, kunnen aan ledenwerving doen en doen mee aan het instuderen van het door hem te componeren “Heilooër Volkslied”. Op zondag volgt er een groots opgezet concert vol afwisseling. Alle deelnemende groepen voeren het beste van hun repertoire uit, waarna wordt afgesloten met de wereldpremière van het Heilooër Volkslied door alle deelnemers. 

Het evenement vindt plaats in de theaterzaal van het ontmoetingscentrum op het GGZ-terrein aan de Kennemerstraatweg. Muzikanten die willen deelnemen, maar ook vrijwilligers die voor en na het evenement allerlei hand- en spandiensten willen verrichten, kunnen zich tot 15 februari aanmelden. Het contactadres is musicheiloo@gmail.com. De Muziekgroep zal eind maart een zogenoemd ‘terugkommoment’ organiseren waarbij zich ook degenen kunnen aansluiten die er deze keer niet bij konden zijn.

 

Bedoeling is dat Music Meeting Heiloo een jaarlijks terugkerend evenement wordt met een oplopende ambitie. Is in 2013 een gezamenlijk optreden met het Heilooër Volkslied mede het doel, een jaar later staat een speciale uitvoering van “Carmen” op het programma.

 

 

 

De Muziekwerkgroep Heiloo. V.l.n.r. Jaap Schuring, Teunis van der Zwart, Wim Heijne, Margo Kos, Marcel Horsthuis en Marian van Dam